Bemanningsenheten

Vi hjälper våra verksamheter att få rätt person på rätt plats.

Bemanningsenheten ansvarar för vikarier inom hemvården, vårdboenden, LSS-verksamheter och personlig assistans. Vi arbetar dels med bemanning av befintliga vikarier till våra verksamheter och dels med rekrytering av både nya vikarier och legitimerad personal. Med nästan 3000 medarbetare inom Omsorg i Helsingborg är det ett arbete som dagligen berör många människor.

Bemanningsenhetens uppdrag är att hjälpa våra verksamheter att få rätt person på rätt plats. Som vikarie är det bemanningsenheten som ger dig dina arbetsuppdrag. Som vikarie inom Omsorg i Helsingborg spelar du en viktig roll för våra verksamheters dagliga arbete och utveckling. Du har mångfald i arbetsuppgifterna och många kollegor. Du kan placeras på olika arbetsplatser då våra kunders behov och din kompetens avgör var du placeras. Läs mer om hur du kan söka vikariat hos oss.

Bemanningsenheten på Carl Krooks gataBesöksadress och öppettider
Bemanningsenheten finns på Carl Krooks gata 7 i Helsingborg.

Våra öppettider är måndag-tisdag och torsdag-fredag klockan 09.00-16.00.
Lunchstängt klockan 12.00-13.00.

Öppettider under sommaren, 1 juni – 4 september är tisdagar och torsdagar klockan 09.00-16.00. Lunchstängt klockan 12.00-13.00.

Inför storhelger, utbildningsdagar och på grund av sjukdom kan öppettiderna förändras, och då informerar vi om det på stadens intranät och vid entrén.

Kontakt
För att komma i kontakt med bemanningsenheten rekommenderar vi dig att skicka e-post till bemanningsenhetenreception@helsingborg.se

Anser du att ditt ärende behöver skötas via telefon ringer du till bemanningsenhetens reception på telefonnummer 042 –10 66 95.