Jobba hos oss

Inom Omsorg i Helsingborgs breda verksamheter har vi många yrkesgrupper som tillsammans arbetar för våra kunders bästa. Vår största yrkesgrupp är undersköterskor och vi har även många vårdbiträden, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. För att våra verksamheter ska fungera behöver vi kontinuerligt fylla på med vikarier i verksamheterna. Här kan du läsa mer om hur du söker lediga tjänster och hur du kan bli vikarie.

Lediga tjänster
Vid behov annonserar vi ut lediga tjänster.  Alla lediga tjänster som utannonseras av Helsingborgs stad hittar du under rubriken Lediga jobb på helsingborg.se.  För att räknas som sökande till en utannonserad tjänst behöver du aktivt söka tjänsten via den länk som finns i annonsen.

Vikariat

Som vikarie är du en viktig pusselbit för att vardagen ska flyta på inom våra verksamheter. Här får du skiftande arbetsuppgifter och många kollegor. Våra kunders behov och dina kompetenser styr var du placeras. Bemanningsenheten  inom Omsorg i Helsingborg hjälper våra verksamheter att få rätt person på rätt plats. När du anställs som timvikarie får du dina uppdrag genom bemanningsenheten. De arbetar för att uppdraget ska bli bra för både dig och deras kunder.

För att arbeta som vikarie behöver du ha en godkänd eller pågående utbildning inom vård- och omsorg eller annan relevant utbildning.

Intresseanmälan
Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att arbeta som vikarie. Din intresseanmälan är registrerad i sex månader. Vi kontaktar dig om och när behov uppstår. Har du inte hört något från oss inom den tiden kan du göra en ny intresseanmälan. Här kan du göra en intresseanmälan för att arbeta som vikarie.

Korttidsvikariat och timvikariat
Som korttidsvikarie och timvikarie kan du arbeta året runt, inte bara under sommaren.  Att arbeta som timvikarie innebär att du måste vara beredd att rycka in med mycket kort varsel. Det är inte sällan som arbetsgivaren ringer på morgonen för att någon i personalen har blivit sjuk eller är frånvarande av annan orsak. För att ansöka om korttidsvikariat och timvikariat gör du en intresseanmälan, se länk längre upp.

Följ oss på instagram
Du kan även följa oss på vårt instagram @omsorgihelsingborg för att på ett enkelt och roligt sätt se mer av hur det kan vara att arbeta inom Omsorg i Helsingborgs många olika verksamheter.