Hylla din kommunala vardagshjälte

När fick du bra kommunal service senast? Nu har du chansen att ge en särskild hyllning till en person eller en verksamhet inom Helsingborgs stad som gett dig god service. Föreslå din kandidat till utmärkelsen ”Årets serviceupplevelse” idag.

Helsingborgs stads uppgift är att ge service till invånare, företag och besökare. Nu behöver vi din hjälp med att hitta våra förebilder. Vi söker namn på personer eller verksamheter inom Helsingborgs stad som vi kan lära och inspireras av. Och vem är bättre lämpad att berätta vad som är god kommunal service än du som fått service av oss?

Hur gör jag?

Lämna ditt förslag på: helsingborg.se/aretsserviceupplevelse
Allt du behöver göra är att ange namn på den person eller verksamhet du föreslår och berätta varför kandidaten förtjänar utmärkelsen ”Årets serviceupplevelse”.

Vem kan jag föreslå?

Utmärkelsen kan delas ut till anställda och verksamheter inom Helsingborgs stad och stadens helägda bolag. Du kan till exempel föreslå en undersköterska, en arbetsterapeut, ett helt vårdboende eller en träffpunkt.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen.

PS. Har du haft en dålig serviceupplevelse? Dela gärna med dig av dina synpunkter och klagomål på helsingborg.se/ettbattre. Tillsammans gör vi Helsingborg bättre!