Hårdrocksnummer gick hem hos talangjuryn

Det blev mycket sång och musik när årets upplaga av Talangjakten hölls på Sundspärlan. 25 personer uppträdde med alltifrån dansband till hårdrocksklassiker. Vann gjorde Karl Göransson från Helsingborg med en cover på glamrockarna Twisted Sisters ”We´re not gonna take it”.

I söndags arrangerade Fritid och kultur LSS en talangjakt för alla med en funktionsnedsättning. För tredje året var Brandsta city släckers konferencier för eventet och drygt 300 personer dök upp för att uppträda eller stötta de som äntrade scenen.

– Det har nog aldrig varit så här mycket folk. Det kom folk från hela Skåne, säger Lars Palmgren, fritidsledare på Fritid och kultur LSS.

Efter att Karl Göransson korats till vinnare tätt följd av Oskar Larsson och Sofia Möller på andre respektive tredje plats, uppträdde Brandsta city släckers med flera sånger. Bland Melodifestivalklassikern ”Kom och ta mig”.

Medaljörerna i årets talangjakt blev Oskar Larsson, Karl Göransson och Sofia Möller. Samtliga helsingborgare som uppträdde med sångnummer.

Brandsta city släckers avslutade talangjakten med en minikonsert.