Dygnsavlösning

Om du som anhörig behöver avlösning i ett eller flera dygn kan din närstående vistas på Villa Louise. Här har vi personal dygnet runt och vi arbetar för att din närstående ska få en avkopplande vistelse hos oss.

Villa Louise ligger centralt på Malmögatan 25B i Helsingborg. Tidigare har verksamheten har främst vänt sig till dig som har en närstående som är äldre eller långvarigt sjuk. Nu har vi breddat verksamheten och kan även avlösa dig som har en yngre närstående med funktionsnedsättning.

På Villa Louise har vi rum för femton gäster. I huset har vi ett gemensamt allrum och en trädgård med ett litet lusthus. Innan din närstående kommer till oss går vi igenom vad som är viktigt för honom eller henne så att vi kan göra vistelsen så bra som möjligt för din närstående.

Dygnsavlösningen på Villa Louise är en del av anhörigstödet inom Helsingborgs stad.

Ansök hos Helsingborgs stad

Om ni har behov av avlösning kan ni ansöka om det hos Helsingborgs stad genom stadens kontaktcenter på telefonnummer 042-10 50 00. Om du som anhörig ansöker ska din närstående vilja ha insatsen. Din närstående är den som får det formella beslutet.