Besök stadsteatern

Du som bor på något av våra vårdboenden och vill gå på Helsingborgs stadsteater, kan ta med dig en medhjälpare eller anhörig som stöd utan extra kostnad. Erbjudandet gäller stadsteaterns ordinarie föreställningar under hela 2015.

Vård- och omsorgsförvaltningen och Helsingborgs stadsteater har tecknat en överenskommelse som gör att du har möjlighet att gå på teatern även om du behöver extra stöd. Du betalar ordinarie pris för din biljett och din medhjälpare går in utan extra kostnad. Erbjudandet gäller stadsteaterns ordinarie föreställningar, inte premiärer och gästspel.

Biljetter bokas på telefonnummer 042-10 68 15. Ange vilket vårdboende du bor på, hur många som kommer och om du behöver plats för rullstol. Du kan även låna hörselutrustning (hörlurar) om du pratar med teaterns publikvärd i samband med föreställningen.

Om ni du vill gå på sopplunch i teaterns foajé betalar du 140 kronor och din medhjälpare 70 kronor. Då ingår föreställning, soppa, bröd, måltidsdryck och kaffe. Om din medhjälpare följer med utan att äta så går han eller hon med utan kostnad.

Läs mer om aktuella föreställningar på Helsingborgs stadsteaters webbplats.